Ny webbplats för Jobba statligt

Under september lanseras en helt ny webbplats för projektet Profilera staten som attraktiv arbetsgivare.

Precis som tidigare ska de nya webbsidorna finnas på Arbetsgivarverkets webbplats under rubriken Jobba statligt. Skillnaden är att den nya webbplatsen har en helt ny grafisk profil och tilltal och riktar den sig till två helt olika målgrupper; de som söker jobb i staten och Arbetsgivarverkets medlemmar. Innehållet kommer att fyllas på vartefter och bland annat kommer en verktygslåda för profilmaterial att börja byggas under vintern.

– Vi i projektet har, tillsammans med vår webbutvecklare, även tagit fram en ny sökmotor med en del nya funktioner för statliga jobb som även kommer att finnas som app för både Android och IOS. Men det dröjer ytterligare några veckor innan apparna är klara att lanseras, säger Ann Lindblad, projektledare för Profilera staten som attraktiv arbetsgivare.

Nya webbsidor för Jobba statligt lanseras i september

Arbetsgivarverkets medlemmar ska via den nya webbplatsen kunna få praktiska råd och tips om hur man bygger upp sitt arbetsgivarvarumärke. De som söker jobb ska få kännedom om att det finns en mängd roliga och utvecklande jobb i statlig verksamhet och behovet av kvalificerade medarbetare ökar inom flera yrkesgrupper.