Ett fåtal platser kvar till Skills360 Hackathon – säkra din plats idag

Om knappt två veckor, den 11 september, äger Skills360 Hackathon rum mitt i Stockholm på Kulturhuset vid Sergels torg.

Processkarta för Skills360 Hackathon

Skills360 Hackathon är ett kunskapsdrivet hack där vi samlar hela arbetsmarknaden för att arbetsgivare ska hitta ny lösningar på att inkludera för kompetensförsörjning. Under året har Skills360 synts i en rad forum och du har fått följa vår resa, men nu är det alltså dags för nästa steg. På hacket finns åttio platser, varav hälften är vigda åt statliga myndigheter. Redan nu har många myndigheter ansökt och fått plats, men det finns fortfarande några platser kvar. 

Ta chansen att representera din myndighet och möt representanter från näringsliv, intresseorganisationer, start-ups och forskning. Det är ett unikt tillfälle och början på en resa framåt där inkludering står i fokus.

Redan nu har en samverkansgrupp bildats för att ta lösningarna som kommer fram under dagen vidare efter hacket. Det kommer fyllas på med medlemmar även i den, så håll utkik framöver om du vill att din myndighet ska finnas representerad även i det forumet. 

I våra sociala kanaler har du de senaste veckorna kunnat följa en nedräkning fram till hacket under #verksamhetenvinner och #skills360.

LinkedIn, Twitter och Facebook har vi delat filmer, presenterat våra mentorer och kommer löpande berätta mer hur processen går vidare. Följ oss gärna och dela våra inlägg. 

Vill du vara en del i arbetet i hur vi blir bättre på inkludering och hur vi kan sprida kunskapen vidare ut i staten, så ansök här.