Utmärkelse inom employer branding till Lantmäteriet

Lotta Sjöberg, personalspecialist vid Lantmäteriet, har tilldelats utmärkelsen Årets Employer Branding Manager för sitt arbete med att profilera Lantmäteriet som en attraktiv arbetsgivare.

Bild: Lotta Sjöberg, LantmäterietUtmärkelsen delas ut av företaget Universum Communications till personer som arbetar med att stärka företags och organisationers varumärken ur ett arbetsgivarperspektiv. I motiveringen nämns bland annat att Lotta Sjöberg med sitt stora engagemang och driv inspirerar både sin organisation och personer i sin närhet att nå nya mål.

 I Lantmäteriets strategi för långsiktig rekrytering ingår bland annat att besöka skolor för att redan i tidiga åldrar väcka intresse för myndigheters arbete.

– Idag är det en sådan jakt på talanger och då krävs det att man som arbetsgivare gör något extra och kliver fram för att synas i mediebruset. Då är det personliga mötet viktigt, säger Lotta Sjöberg och tillägger:

– Det är viktigt att vi aktivt fortsätter med profileringsarbetet för att inte Lantmäteriets kompetensförsörjning ska hotas.

Läs mer

Personalspecialist från Lantmäteriet utsedd till Årets Employer Branding Manager [Pressmeddelande från Lantmäteriet]