Frukostseminarium för chefer - framtidsutrusta ditt ledarskap

23 mar 2018

Kategori
Seminarium/workshop
Datum
2018-03-23
Tid
08.30-10.00 FULLBOKAT (frukost serveras från 08:00)
Plats
Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset, Stockholm
Målgrupp
Chefer

 

Frukostseminariet är fullbokat. Hör av dig till nina.sipala@arbetsgivarverket.se om du vill stå på väntelista

Vad krävs att hänga med som chef när världen förändras? Digitalisering och globalisering, datorer som kan förstå vad vi säger, 3D-printade mänskliga organ och robotar som gör människans jobb fast hundra gånger snabbare och aldrig behöver ta semester.

Det är så många branscher i omvandling just nu att det talas om en fjärde revolution. Dessutom gör nya generationer med andra drivkrafter och krav intåg på arbetsmarknaden. Är du som arbetsgivare redo att hantera de förändringar som kommer?

Vid årets första frukostseminarium för ledare i staten fokuserar vi på dessa frågeställningar. Vi har bjudit in vd och grundaren till Inspirera, Emma Pihl, som skrivit flera böcker på temat ledarskap och personlig utveckling. Emma Pihl har också coachat hundratals chefer i hur de kan bli bättre på att leda generation Y, födda på 1980- och 90-talet, och om vad som gör en arbetsgivare attraktiv i framtiden.

Frukostseminariet vänder sig till dig som är chef. Du har också möjlighet att ta med dig två av dina chefskollegor samt att överlåta din egen plats om du inte har möjlighet att komma själv.

Frukostseminariet kommer att filmas och livesändas via vår webbplats. Om du följer seminariet via vår webb behöver du inte anmäla dig. Du kommer också att kunna se seminariet i efterhand på vår webbplats.

Om seminarieserien

Syftet med seminarieserien är att bidra till utvecklingen av statliga ledare genom att inspirera och skapa engagemang kring hur vi kan möta framtida utmaningar genom aktiva medarbetare och ett engagerande ledarskap med tydliga arbetsgivarföreträdare.

Seminariet är avgiftsfritt. Om du tvingas lämna återbud kan du göra det utan kostnad senast 21 mars. Därefter tar vi ut en avgift på 500 kronor för att täcka administrativa kostnader. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till en annan kollega inom målgruppen.