arbetsgivarverket.se

Jobba Statligt

Vill du arbeta som kock hos oss på MSB Sandö?

  • Yrkesroll

    Chefskock

  • Anställning

    Heltid, Tillsvidare

  • Lön

    Fast månads- vecko- eller timlön

  • Publicerad

    11 september

  • Sök jobbet senast

    29 september

Om jobbet

MSB utvecklar, tillsammans med andra, individens och samhällets förmåga att förebygga och hantera olyckor och kriser. Vi har även uppdrag som rör planering och samordning av det civila försvaret. Vi arbetar genom kunskapsuppbyggnad, stöd, utbildning, övning, reglering, tillsyn och eget operativt arbete i nära samverkan med kommuner, regioner, myndigheter, företag och organisationer för att uppnå ökad trygghet och säkerhet på alla samhällsnivåer – från lokalt till globalt.

Jämställdhet och likabehandling är en grund för MSB:s arbete internt och gentemot Sveriges befolkning. Alla inom MSB ska bidra till en arbetsmiljö och ett samhälle fritt från diskriminering.

Internatenheten söker en kock till sin verksamhet.

Enhetens uppdrag är jämförbart med en kursgård och ansvarar för att servera frukost, lunch, middag och boende till våra gäster. Våra gäster är myndighetetens kursdeltagare från hela landet, samt internationella gäster.

Enheten ansvarar för att tillhandahålla en god servicenivå. Enhetens verksamhet ska utvecklas kontinuerligt för att möta förändringar i omvärlden och internt på myndigheten. Enheten skall verka för ett utvecklande arbetsklimat, främja en god arbetsmiljö, samt ha goda relationer med andra enheter och externa samarbetspartners.

Enheten serverar ca 300 lunchgäster per dag, och ca 100 middagsgäster per dag.  

Dina arbetsuppgifter 

Du kommer tillsammans med övrig restaurangpersonal ansvara för att laga samtliga måltider samt ansvara för vår ”food court”. Måltiderna varieras av svensk husmanskost, internationell mat och a´la carte. Andra förekommande arbetsuppgifter är planering, städning av restaurangens lokaler, disk samt egenkontroll i enlighet med gällande lagstiftning.  

Din kompetensprofil 

Vi söker dig som är utbildad kock eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser att du har mångårig erfarenhet av att arbeta i restaurangkök samt lång erfarenhet av a´la carte. Du har god förmåga att samarbeta med andra, samt förmåga att arbeta självständigt och tar egna initiativ. Du trivs med att laga god välbalanserad och hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet Du är serviceinriktad då arbetet innebär omfattande kontakter med medarbetare och gäster. Du har god datorvana och kunskaper i engelska. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Anställningsform 

Tjänsten är tillsvidareanställning med placering i Sandö. MSB tillämpar provanställning.

Vill du få mer information?

Kontakta enhetschef Roger Höglund. Fackliga företrädare är Leif Fröhlén (Seko), Oliver Klett (ST) och Jörgen Mähler (Saco-S). Samtliga nås via växelnumret 0771-240 240

Skicka enbart personligt brev och CV. Betyg, intyg och andra handlingar kommer vi att efterfråga först i ett senare skede av rekryteringsprocessen. 

Din ansökan


ska vara inkommen till MSB senast 2019-09-29, märkt med referensnummer 2019/182. Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. 

Det är du som sökande som ska dokumentera och påvisa din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Du ska också vara medveten om att de ansökningshandlingar som lämnas till MSB är offentliga allmänna handlingar vilket innebär att var och en har rätt att ta del av dem. 

MSB har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.