Arbetsgivarverket nomineras för andra gången

För andra året i rad nomineras Arbetsgivarverket för sitt arbete med att profilera staten som attraktiv arbetsgivare.

Företaget Universum uppmärksammar varje år arbetsgivare och personer som bygger och kommunicera starka arbetsgivarvarumärken. Universum genomför även undersökningar bland universitet- och högskolestudenter samt yrkesverksamma akademiker om attityder till karriär, arbetsliv och framtid.

Samtliga av de nominerade organisationerna är verksamma både i privat, statlig eller kommunal sektor och presenteras närmare i Number One som är en bilaga i Dagens Industri. Arbetsgivarverket har nominerats till Årets nykomling 2018 av en jury bestående av representanter inom både privata och statliga organisationer. 

– Att bli nominerad är jätteroligt och ett gott betyg till alla medarbetare som kämpar för att staten ska finnas på kartan som ett självklart val av arbetsgivare i framtiden, säger Eva Liedström Adler i en kommentar.

Nästa steg blir att genomföra en omröstning med hjälp av webbaserade formulär och distribueras via institutioner, studentkårer, karriärcentra och globala samarbetspartners fram till januari 2018. 

Läs intervjun med Eva Liedström Adler