Vill du gå med Jobba statligt i Prideparaden?

Arbetsgivarverket kommer att medverka i Prideparaden med budskapet Jobba statligt och välkomnar alla som vill gå gemensamt med oss och profilera staten som en inkluderande arbetsgivare.

Bilden visar en prideflagga med texten Love all!

– Om era verksamheter inte går i Prideparaden och ni har medarbetare som är intresserade att delta är de välkomna att gå tillsammans med oss. Under budskapet Jobba statligt kan vi då tillsammans profilera staten som en arbetsgivare som respekterar allas lika värde och delar Stockholm Prides värdegrund, säger Petra Pfeiff som är stabschef vid Arbetsgivarverket.

Prideparaden går av stapeln i Stockholm den 4 augusti klockan 13:00. Samling sker vid Stadshuset och avslutas vid Östermalms IP. Paradvägen är drygt fyra kilometer lång och beräknas ta cirka två timmar att gå.

Arbetsgivarverket kommer inte att ha någon föranmälan för de som önskar gå med Jobba statligt utan det är möjligt att spontant ansluta till vår grupp. Vi kommer att ta med oss banderoller och prideflaggor, ett begränsat antal Pride-t-shirts kommer också att delas ut. Intresserade medarbetare får självfallet ta med sig anhöriga eller vänner att gå i vårt tåg.

Vi kommer att på Arbetsgivarverkets medlemssida i början av vecka 31 publicera närmare information om när och var Jobba statligt ska samlas inför paraden. Intresserade deltagare uppmanas alltså att hålla utkik på Arbetsgivarverkets medlemssida i början av augusti.

Om du har frågor om vårt deltagande eller är intresserad av att komma i kontakt med Arbetsgivarverket med anledning av Prideparaden går det bra att kontakta Petra Pfeiff.

petra.pfeiff @arbetsgivarverket.se
08-700 1313.

Hoppas vi ses den 4 augusti.

Så här går paradvägen:

Stadshuset-Hantverkargatan-Stadshusbron-Tegelbacken-Runt Rödbodtorget-
Vasagatan-Kungsgatan-Sturegatan-Lidingövögen-Östermalms IP.

Källa: Stockholm Pride