Ny film borrar djupare i digitaliseringsbegrepp

Missa inte Arbetsgivarverkets nyinspelade film där Jan Lindvall och Annina Kuylenstierna för ett spännande samtal om digitalisering och organisation.

Det digitala förändringsarbetet är högaktuellt och med nya möjligheter följer även nya utmaningar och frågeställningar för arbetsgivare. Vilka strukturer och kompetenser behövs egentligen för att arbetsgivaren ska kunna nyttja de digitala verktyg som finns?

Nu kan du höra Jan Lindvall, docent vid Uppsala Universitet och Annina Kuylenstierna, biträdande chef Arbetsgivarutveckling vid Arbetsgivarverket, i ett informativt samtal med avstamp i Jans föreläsning ”Digitalisering och organisation” från Tisdagsklubben den 27 april.

Jan och Annina går igenom begrepp som data translator, T-kompetens, mikrostrukturer och hybridisering av yrkesroller. Vi diskuterar digital transformation och hur arbetsgivare går tillväga för att hitta den nya nödvändiga digitala kompetensen.

Se filmen på Youtube: Intervju med Jan Lindvall om organisationer och digitalisering

Läs mer om Tisdagsklubben, en förvaltningspolitisk seminarieserie i samarbete med Förvaltningsakademin vid Södertörns Högskola här:

Tisdagsklubben: Förvaltningspolitisk seminarieserie