Arbetsgivarpodden: Skills360 Hackathon - vad händer nu?

Hur ska vi göra för att bli bättre på inkludering och hitta kompetens som står långt ifrån arbetsmarknaden? I detta specialavsnitt av Arbetsgivarpodden pratar vi med Hedda Lindselius om detta och vad som händer efter Skills360 Hackathon som gick av stapeln den 11 september.

Tisdagen den 11 september var det så äntligen dags för Skills360 Hackathon, ett kunskapsdrivet hack för att hitta lösningar på hur statliga myndigheter kan vidareutveckla sitt inkluderingsarbete och hitta kompetens som står lång från arbetsmarknaden. Med på hacket var 80 organisationer, företag och statliga myndigheter.

Hedda Lindselius, samordnare av hacket, berättar i podden lite kort om varför vi arrangerade hacket, vilka lösningar dagen resulterade i och vad som händer nu.

– Inkludering är ett verktyg för komptensförsörjning, vi har inte råd att tacka nej till den kompetens som finns där ute, säger Hedda Lindselius i podden.

Klicka på länken nedan för att lyssna på podden. Du hittar också avsnittet på Itunes eller andra ställen där du hittar poddar.