Öppen föreläsningsserie: Utveckla statlig verksamhet med hjälp av gamification

Under 2017 erbjuder vi en öppen föreläsningsserie med fyra lunchföreläsningar. Den första föreläsningen med tema "gamification" hålls 14/2 kl 11.30-13.30.

I dag spelar drygt 50 procent av Sveriges befolkning någon form av spel. Mer än varannan invånare är alltså mottaglig för tjänster, produkter eller processer som bygger på gamification. Genom att använda spelmoment i arbetet kan beteenden motiveras, förstärkas eller förändras och inlärningen underlättas.

På lunchföreläsningen 14/2 ställer vi oss frågan hur statliga arbetsgivare kan använda gamification för att utveckla verksamheten. Vi gästas av Joakim Eklund, som är journalist, dramaturg och pionjär inom gamification. Under drygt två decennier har han tillsammans med andra visionärer skapat digitala spel för utbildning, information och underhållning som spelats av miljontals människor.

  • Datum: 14 februari 2017
  • Tid: 11.30 - 13.30, inklusive lunch
  • Plats: Lundqvist och Lindqvist, Klarabergsviadukten 90, Stockholm

Mer information

Har du några frågor - kontakta Sofie Arroy: e-post: sofie.arroy@arbetsgivarverket.se eller telefon: 076-101 52 12.

Lunchföreläsningar med tema innovation och arbetsgivarpolitik

En föreläsningsserie i fyra delar om innovation och arbetsgivarpolitik hålls under 2017. Föreläsningarna hålls 11.30-13.30 och lunch ingår. Klicka på länkarna nedan för att läsa mer.
Se trailer här 

Kontaktperson: Sofie Arroy, e-post: sofie.arroy@arbetsgivarverket.se