Premiär för Arbetsgivarpodden!

Missa inte Arbetsgivarverkets nya podcast-serie som riktar sig till ledare i staten. Första avsnittet handlar om hur medarbetare bygger kvalitet.

Bild på Arbetsgivarpoddens logotyp (jpg).Premiäravsnittet tar bland annat upp hur ett aktivt medarbetarskap lägger grunden för en god arbetsmiljö och att medarbetare vill och förväntas ta ett större ansvar i moderna organisationer.

I programmet medverkar Thomas Andersson, docent i företagsekonomi vid Högskolan i Skövde som samtalar med Anders Stridh, strateg vid Skatteverket som har skrivit boken Från fruktad skattefogde till omtyckt servicemyndighet. Samtalet leds av Malin Sundeby från Arbetsgivarverket.

Podden hittar du här eller där andra poddar finns.

Aktivt medarbetarskap utvecklar verksamheten

Bild på Sherlot Jonsson, utredare och projektledare på Arbetsgivarverket (png).– Ledare i staten är vår primära målgrupp men det skulle ju vara roligt om podden kan inspirera även andra. Vi hoppas kunna sprida det positiva med att jobba med aktivt medarbetarskap och att det kan hjälpa till att utveckla verksamheten, säger projektledare Sherlot Jonsson.

Hör gärna av dig om du har ideer på ämnen för framtida avsnitt. Mejla i så fall till
arbetsgivarpodden@arbetsgivarverket.se.