Arbetsgivardagen 2018

Varmt välkommen till Arbetsgivardagen 2018! I år välkomnar Arbetsgivarverket både medlemschefer och medlemsföreträdare till Arbetsgivardagen 14 november, en spännande dag där du får träffa kollegor från hela den statliga sektorn.

Välkommen till Arbetsgivardagen 2018!

Allmänt om dagen

Arbetsgivardagen innehåller arbetsgivarkollegiet för medlemschefer och ett gemensamt sektormöte för medlemsföreträdare och därefter en tankeväckande och inspirerande eftermiddag om ledarskap i nuet och framtiden. Arbetsgivardagen avslutas med regeringens förvaltningspolitiska seminarium.

Vår moderator Linda Nyberg kommer att guida oss genom eftermiddagen på temat att leda dagens och framtidens arbetskraft.

Våra organisationer behöver de skickligaste cheferna och medarbetarna som tillsammans har den blandning av bakgrund och kompetens som behövs för att vi som statliga arbetsgivare ska lyckas med vårt samhällsuppdrag. Men vad innebär det för ledarskapet när arbetstagare från fler generationer och nationaliteter än någonsin tidigare ska arbeta tillsammans? Hur leder vi grupper mot gemensamma mål och drar nytta av dynamiken i anställdas olika erfarenheter, utbildningsbakgrunder, förmågor och drivkrafter?

Arbetsgivardagen ger dig möjligheter till reflektioner och utvecklingskraft i denna avgörande fråga för statsförvaltningens effektivitet och staten som attraktiv arbetsgivare.

Anmälan

Gör din anmälan här

Vi behöver din anmälan senast 9 november.

Tid och plats

  • Datum: onsdagen 14 november 2018
  • Tid: 11.30 – 17.00 (med efterföljande mingel)
  • Plats: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

Hålltider

11.30-12.30: Gemensam lunch.

12.30-13.30: Arbetsgivarkollegiet, för medlemschefer. Kollegiet formaliserar vår kommande verksamhet och kräver en närvaro av en majoritet av medlemmarna.

12.30-13.30: Gemensamt sektormöte, för medlemsföreträdare

13.30-17.00:Gemensam eftermiddag om ledarskapets utmaningar och glädje samt regeringens förvaltningspolitiska seminarium.

17.00: Avslutande mingel.

Vi ses i november, varmt välkommen till en inspirerande dag!

Christina Gellerbrant Hagberg, Arbetsgivarverkets ordförande och Eva Liedström Adler, Arbetsgivarverkets GD

Christina Gellerbrant Hagberg
Ordförande Arbetsgivarverket

Eva Liedström Adler
Generaldirektör Arbetsgivarverket

Tid och plats

  • Datum: Onsdagen 14 november 2018
  • Tid: 11:30 – 17:00 (med efterföljande mingel)
  • Plats: Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

Hitta till Münchenbryggeriet

Münchenbryggeriet, Torkel Knutssonsgatan 2, Stockholm

T-bana. Ta till tunnelbanans röda linje till Mariatoget. Välj uppgång mot Torkel Knutssonsgatan och Polishuset. Gå höger när du kommit upp ur tunnelbanan och gå Torkel Knutssonsgatan cirka 400 meter till Münchenbryggeriet som ligger på Torkel Knutssonsgatan 2.

Buss. Vill du hellre ta bussen så heter hållplatsen Hornsgatan/Rosenlundsgatan. Gå förbi parkeringen. Vid nästa korsning, ta vänster på Torkel Knutssonsgatan. Gå cirka 300 meter till Münchenbryggeriet på Torkel Knutssonsgatan 2.

Länk till vägbeskrivning på Münchenbryggeriets webbplats

Om Arbetsgivardagen

Arbetsgivarkollegiet är Arbetsgivarverkets högsta beslutande organ. Ledamöter är alla högsta chefer för Arbetsgivarverkets medlemmar. Kollegiets årsmöte, som hålls i samband med Arbetsgivardagen, beslutar om verksamhetens inriktning och lägger fast grunden för de statliga arbetsgivarnas gemensamma agerande.