Arbetsgivardagen 2017

Globalisering, ökade krav på service, snäva ekonomiska ramar och nya synsätt på ledar- och medarbetarskap är några av de krafter som utmanar och formar våra organisationer. Uppdraget är komplext men vi har också styrkan att utveckla gemensamma strategier som kan hantera vad som kan verka vara oförenliga ambitioner. På Arbetsgivardagen får du möjlighet att vara delaktig i utformningen av en arbetsgivarpolitik som möter dagens och framtidens utmaningar. Varmt välkommen!

Inbjudan: Arbetsgivardagen 2017

Allmänt om dagen

I år är Arbetsgivardagen ett exklusivt arrangemang för dig som är högsta chef för medlem i Arbetsgivarverket.

Anmälan

Gör din anmälan här

Kort om programmet

Dagen inleds kl 11 med Arbetsgivarkollegiet, Arbetsgivarverkets årsmöte. Kollegiet formaliserar vår kommande verksamhet och kräver närvaro av en majoritet av medlemmarna.

Dagens moderatorer är Mikael Odenberg, ordförande, Karolinska institutet och före detta ledamot i Arbetsgivarverkets styrelse samt Anna Stellinger, generaldirektör, Kommerskollegium.

Efter en gemensam lunch är vi stolta att som inledningstalare kunna presentera Jan Eliasson, ordförande SIPRI, före detta utrikesminister och vice generalsekreterare i FN. Med utgångspunkt i Sverige och de globala utmaningarna reflekterar Jan Eliasson över de skeenden som idag definierar både möjligheter och utmaningar för våra organisationer.

Vi följer upp med ett fördjupande pass om ledarskapet i en föränderlig tid. Gästföreläsare är Eva Hamilton, journalist och före detta TV-chef. Vår panel, bestående av Ann-Sofie Henriksson, förbundschef Medborgarskolan, Karin Jensen, gruppchef Polisen, Thomas Carlzon, landshövding Länsstyrelsen Kalmar län och Tony Malmborg, tillförordnad generaldirektör Statskontoret, kommer att diskutera ledarskapet i en tid när digitalisering och globalisering kastat in Sverige och omvärlden i en rad omvälvande förändringar.

Innan det avslutande minglet hålls regeringens förvaltningspolitiska seminarium med civilminister Ardalan Shekarabi.

Vi ses i november, varmt välkommen till en inspirerande dag!

Eva Liedström Adler
Generaldirektör, Arbetsgivarverket

Tid och plats

  • Datum: Onsdagen den 15 november 2017
  • Tid: 11 - 16.30 (med efterföljande mingel)
  • Plats: At Six, Brunkebergstorg 6 i Stockholm

Hitta hit

At Six, Brunkebergstorg 6 i Stockholm.

Hotellet ligger vid Brunkebergstorg i Stockholm, bara några få minuters promenad från Stockholms central (där tåg, tunnelbana och Arlanda Express stannar).