Seminarium: Låt kompetensen komma till sin rätt

06 okt 2020

Kategori
Seminarium/workshop
Datum
2020-10-06
Tid
10-11.30
Plats
Digitalt seminarium (Zoom)
Målgrupp
HR och chefer
Anmälan
Gör din anmälan här

Coronapandemin har ställt det svenska samhället inför många utmaningar. För staten, som för andra arbetsgivare, har krisen inte minst inneburit ändrade förutsättningar att leda och säkra kompetensen. Men kriser kan också leda till nya lösningar. 

Hur har statliga myndigheter arbetat för att möta kompetensutmaningarna på innovativa sätt, och vad kan vi lära oss av erfarenheterna som gjorts än så länge? Om detta samtalar vi på seminariet där Kronofogden, Kriminalvården och Försvarshögskolan delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper av att hantera kompetensfrågor i tider av kris. På seminariet deltar Maria L Johansson, HR-direktör, Kronofogden, Stina Nyström, HR-direktör, Kriminalvården och Fredrik Bynander, chef för Centrum för totalförsvar och samhällets säkerhet, Försvarshögskolan.

Seminariet hålls digitalt via Zoom. Vi öppnar upp det digitala rummet 30 minuter innan så du kan testa att uppkoppling, ljud och bild fungerar). När du anmält dig kommer du få en länk till det digitala mötet. Vi behöver din anmälan senast 29 september.

Moderatorer är Sofie Andersson och Robert Cloarec, Arbetsgivarverket. 

Under seminariet finns möjlighet att ställa frågor. 

Seminariet är en del av programmet i den nationella innovationsveckan. Innovationsveckan är en plattform för alla som utvecklar offentlig sektor och arrangeras av Vinnova, SKR, Upphandlingsmyndigheten och DIGG. Mer information om Innovationsveckan och aktuellt program finns på webbsidan innovationsveckan.nu