Lunchföreläsning: Kompetensförsörjning som främjar innovation

04 okt 2019

Kategori
Seminarium/workshop
Datum
2019-10-04
Tid
12.00-14.00
Plats
Vinnova, Mäster Samuelsgatan 56 i Stockholm
Målgrupp
Arbetsgivarverkets medlemsföreträdare, chefer och övriga intresserade på statliga myndigheter
Anmälan
Gör din anmälan här

Komptensförsörjning som främjar innovation

Välkommen till en inspirerande lunchföreläsning med eftersnack! Denna gång fördjupar vi oss i frågan om hur vi kan använda kompetensförsörjning för att främja innovation.

I rekryteringssammanhang kan det vara svårt att tänka utanför boxen - men kanske är det precis vad vi behöver göra för att bli mer innovativa och skapa en effektiv och framtidsinriktad statsförvaltning.

Vad ska vi leta efter när vi rekryterar, är staten mogen att ta sig an innovativa medarbetare och hur tar vi fram befintliga medarbetares inneboende innovationskraft?

Talare: Leif Denti, som för närvarande forskar på ledarskap, kreativitet och organisatorisk innovation som post-doc vid Psykologiska institutionen i Göteborgs universitet.

Lunchföreläsningarna hålls mellan klockan 12.00 och 13.00 med efterföljande samtal och erfarenhetsutbyte till 14.00. Lättare lunch serveras från klockan 11.30.

Målgruppen för föreläsningarna är högsta chef för medlem i Arbetsgivarverket och medlemsföreträdare. Även medarbetare som arbetar med frågor med anknytning till innovation och arbetsgivarpolitik är välkomna.

Lunchföreläsningen sker i samarbete mellan Arbetsgivarverket och Vinnova. Detta är den andra av tre föreläsningar under 2019 om innovation och arbetsgivarpolitik. 

Föreläsningen livesänds på Arbetsgivarverkets webbplats och kommer också att kunna ses i efterhand. 

Twittra gärna med #AGinnovation

Har du några frågor om seminariet är du välkommen att kontakta Sofie Andersson, e-post: sofie.andersson@arbetsgivarverket.se 

Varmt välkommen!