Frukostseminarium för chefer - digitaliseringen - nyckeln till medarbetarupplevelsen

04 maj 2018

Kategori
Seminarium/workshop
Datum
2018-05-04
Tid
08.00-10.00
Plats
Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset, Stockholm
Målgrupp
Chefer
Anmälan
Gör din anmälan här

De senaste åren har kundupplevelsen stått högst upp på agendan i många organisationer. Men för att lyckas med den bästa kundupplevelsen börjar jobbet internt, med medarbetarupplevelsen.

Medarbetarupplevelsen handlar om så mycket mer än att stärka ett varumärke och att jobba med medarbetarlöften. Det handlar om allt som påverkar hur medarbetarna har det på jobbet.

Årets andra frukostseminarium för ledare i staten fokuserar på dessa frågeställningar. Vi har bjudit in Heléne Lidström, som under 20 år arbetat med förändring på temat kommunikation, kultur och ledarskap. Heléne har drivit Microsofts framgångsrika satsning på Det Nya Arbetslivet, en resa mot den aktivitetsbaserade arbetsplatsen och ett framtida ledarskap.

Frukostseminariet vänder sig till dig som är chef. Du har också möjlighet att ta med dig två av dina chefskollegor samt att överlåta din egen plats om du inte har möjlighet att komma själv.

Frukostseminariet kommer att filmas och livesändas via vår webbplats. Om du följer seminariet via vår webb behöver du inte anmäla dig. Du kommer också att kunna se seminariet i efterhand på vår webbplats.

Om seminarieserien

Syftet med seminarieserien är att bidra till utvecklingen av statliga ledare genom att inspirera och skapa engagemang kring hur vi kan möta framtida utmaningar genom aktiva medarbetare och ett engagerande ledarskap med tydliga arbetsgivarföreträdare.

Seminariet är avgiftsfritt. Om du tvingas lämna återbud kan du göra det utan kostnad senast 2 maj. Därefter tar vi ut en avgift på 500 kronor för att täcka administrativa kostnader. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till en annan kollega inom målgruppen.