Frukostseminarium för chefer: Ledarskap och gränshantering i ett föränderligt arbetsliv

30 nov 2018

Kategori
Seminarium/workshop
Datum
2018-11-30
Tid
08.00-10.00
Plats
Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset, Stockholm
Målgrupp
Chefer
Anmälan
Gör din anmälan här

Vilka är förutsättningarna, villkoren och behoven för ett hållbart ledarskap i ett ständigt föränderligt arbetsliv? Det är utifrån denna frågeställning som årets fjärde frukostseminarium för ledare i staten fokuserar.

Vi har bjudit in fil.dr Christin Mellner, forskare i arbets- och organisationspsykologi vid Stockholms universitet. Christin Mellner har drygt 15 års erfarenhet av forskning och undervisning inom området. Hon har haft uppdrag för ett stort antal myndigheter men även för flera parter på den svenska arbetsmarknaden.

Frukostseminariet vänder sig till dig som är chef. Du har också möjlighet att ta med dig två av dina chefskollegor samt att överlåta din egen plats om du inte har möjlighet att komma själv.

Livesändning

Frukostseminariet kommer att filmas och livesändas via vår webbplats. Om du följer seminariet via vår webb behöver du inte anmäla dig. Du kommer också att kunna se seminariet i efterhand på vår webbplats.

Om seminarieserien

Syftet med seminarieserien är att bidra till utvecklingen av statliga ledare genom att inspirera och skapa engagemang kring hur vi kan möta framtida utmaningar genom aktiva medarbetare och ett engagerande ledarskap med tydliga arbetsgivarföreträdare.

Seminariet är avgiftsfritt. Om du tvingas lämna återbud kan du göra det utan kostnad senast 22 november. Därefter tar vi ut en avgift på 500 kronor för att täcka administrativa kostnader. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till en annan kollega inom målgruppen.