Frukostseminarium för chefer - de bästa ska jobba hos er!

05 okt 2018

Kategori
Seminarium/workshop
Datum
2018-10-05
Tid
08.00-10.00
Plats
Lundqvist & Lindqvist Tändstickspalatset, Stockholm
Målgrupp
Chefer
Anmälan
Gör din anmälan här

Många myndigheter upplever att det blir svårare och svårare att hitta och behålla rätt kompetens i verksamheten. Hur ska man få de allra bästa att jobba hos just oss?

Det finns många frågor kopplade till denna frågeställning. Hur vet de bästa att vi ens finns? Kan vi matcha medarbetarnas drivkrafter och intressen med verksamhetens mål? Hur kan vi göra alla medarbetare till ambassadörer för vår verksamhet? Hur kan medarbetarna medverka till ett framgångsrikt employer branding-arbete?

Årets tredje frukostseminarium för ledare i staten fokuserar på dessa frågeställningar. Vi har bjudit in Linus Holmgren, som till vardags arbetar som VD och varumärkesstrateg. Han har arbetat i över 20 år med att hjälpa bland annat myndigheter med att identifiera, utveckla och kommunicera ett sanningsenligt och attraktivt varumärke som arbetsgivare.

Frukostseminariet vänder sig till dig som är chef. Du har också möjlighet att ta med dig två av dina chefskollegor samt att överlåta din egen plats om du inte har möjlighet att komma själv.

Livesändning

Frukostseminariet kommer att filmas och livesändas via vår webbplats. Om du följer seminariet via vår webb behöver du inte anmäla dig. Du kommer också att kunna se seminariet i efterhand på vår webbplats.

Om seminarieserien

Syftet med seminarieserien är att bidra till utvecklingen av statliga ledare genom att inspirera och skapa engagemang kring hur vi kan möta framtida utmaningar genom aktiva medarbetare och ett engagerande ledarskap med tydliga arbetsgivarföreträdare.

Seminariet är avgiftsfritt. Om du tvingas lämna återbud kan du göra det utan kostnad senast måndag 1 oktober. Därefter tar vi ut en avgift på 500 kronor för att täcka administrativa kostnader. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till en annan kollega inom målgruppen.