Utvecklingsprogram: Vilken arbetsgivarpolitik ligger bakom en innovativ organisation

23 okt 2018

Kategori
Övrigt
Datum
2018-10-23
Tid
Heldag
Plats
Clarion Hotel Sign
Målgrupp
Deltagare i utvecklingsprogrammet
Anmälan
Gör din anmälan här

Hur kan arbetsgivarpolitiken bidra till ökad innovationskraft i din verksamhet? Hur påverkar innovation och utveckling i samhället förutsättningarna för arbetsgivarpolitikens utformning i din verksamhet?

I utvecklingsprogrammet får du inspiration, kunskap och tillfälle till dialog både inom den egna verksamheten och med andra som står inför liknade utmaningar. Du kommer att få tillfälle att byta erfarenheter kring innovation och utveckling med personer i din roll från andra verksamheter.

Programmet tar bland annat upp följande teman:

Omvärlds- och framtidsfrågorLedning och kulturFaktorer och metoder som främjar innovation

Dagarna leds av Annika Steiber, välkänd forskare och föreläsare som vet vad som krävs för att skapa innovativa och framgångsrika organisationer. Hon har studerat flera av världens mest framgångsrika bolag från insidan och bland annat skrivit boken Googlemodellen – företagsledning för kontinuerlig innovation i en snabbförändlig värld.

Vi träffas tre heldagar under hösten 2018 (12/9, 23/10 och 21/11).

Observera att antalet platser på programmet är begränsat och ett urval kan komma att göras. Vi behöver din anmälan senast 18 maj.

Målgrupp: Från respektive medlem deltar 3-4 personer där konstellationen består av dig som generaldirektör/högsta chef, din medlemsföreträdare och ytterligare en person i ledningen som representerar kärnverksamheten. Det finns också möjlighet att anmäla en person som har ett formellt uttalat ansvar för utveckling/innovation. Deltagande i programmet förutsätter att alla medverkande från din verksamhet deltar vid samtliga tillfällen.

Kostnad: Deltagandet är kostnadsfritt men myndigheten bekostar själva resor och eventuell logi.

Vill du veta mer eller är det något du undrar över? Kontakta projektledare Anders Stålsby, e-post: anders.stalsby@arbetsgivarverket.se eller tel: 08-700 14 16.