Forum för mindre arbetsgivare

17 okt 2018

Kategori
Forum
Datum
2018-10-17
Tid
10.00-16.00
Plats
Radisson Blu Royal Viking, Stockholm
Målgrupp
Medlemschef eller medlemsföreträdare hos arbetsgivare med mindre än 75 anställda
Anmälan
Gör din anmälan här

Välkommen till Forum för mindre arbetsgivare

Den 17 oktober är du varmt välkommen till nytt i möte Forum för mindre arbetsgivare, som är en särskilt framtagen mötesarena för arbetsgivare med högst 75 anställda. Syftet med forumet är att ge Arbetsgivarverkets mindre arbetsgivare tillfälle till diskussion och erfarenhetsutbyte med särskilt fokus på era behov. Forumet är ett komplement till Arbetsgivarverkets övriga aktiviteter för att samordna och utveckla den statliga arbetsgivarpolitiken.

Under dagen kommer du att få möjlighet att diskutera och få information om aktuella arbetsgivarfrågor som bland annat hantering av bisysslor och disciplinansvar. Vi kommer också att fördjupa oss i frågor kring medarbetarskap, läs gärna Medarbetarskap på 60 minuter (författare Stefan Tengblad, Högskolan i Skövde).

Målgrupp

Forumet vänder sig till dig som är medlemschef eller medlemsföreträdarei verksamheter med högst 75 anställda.

Mer information

Deltagande i forumet är avgiftsfritt. Om du tvingas lämna återbud kan du göra det utan kostnad senast den 11 oktober. Därefter tar vi ut en avgift på 500 kronor för att täcka administrativa kostnader. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till en kollega inom målgruppen. Hör av dig till oss i så fall.

Om du har frågor om Forum för mindre arbetsgivare, kontakta ansvarig rådgivare Ann-Christin Nilsson, a.nilsson@arbetsgivarverket.se.

Varmt välkommen!