arbetsgivarverket.se

Jobba Statligt

Kampanjer

Patent och registeringsverket

Patent och registeringsverket

Som medarbetare på Patent- och registreringsverket (PRV) hjälper du företagare och innovatörer att hantera sina immateriella tillgångar på bästa sätt, att förbättra sin verksamhet, lönsamhet och tillväxt.

Pensionsmyndigheten

Pensionsmyndigheten - vårt jobb berör alla

Som medarbetare på Pensionsmyndigheten bidrar du till att göra pensioner enklare. Pensionsmyndigheten bidrar till ökad kunskap om pensionssystemet för pensionssparare, blivande pensionärer och pensionärer.

Trafikverket

Trafikverket - gör Sverige närmare

Som medarbetare på Trafikverket är du med och gör Sverige närmare. Trafikverket gör en viktigt insats för samhället genom att binda samman landet så att människor kan mötas och varor kan komma fram smidigt och hållbart.

Kronofogden

Kronofogden - ett jobb som räknas, för andra och för dig

Kronofogden - ett jobb som räknas, för andra och för dig

Som medarbetare på Kronofogden kan du räkna med ett meningsfullt jobb – för andra och för dig. Kronofogden arbetar med skulder och hjälper den som inte har fått betalt och ger stöd och råd till den som ska betala.

Skatteverket

Skatteverket - tillsammans gör vi samhället möjligt

Skatteverket - tillsammans gör vi samhället möjligt

Som medarbetare på Skatteverket är du med och gör samhället möjligt. Skatteverkets arbete berör privatpersoner och företag på olika sätt och bidrar till att skapa ett väl fungerande samhälle.