arbetsgivarverket.se

Jobba Statligt

Annonsera här

På webbplatsen Jobba statligt finns flera möjligheter för dig som är statlig arbetsgivare att visa upp din jobbannons.

Annons i sökmotorn

I sökmotorn för lediga tjänster hämtas jobbannonser in automatiskt från Arbetsförmedlingens platsbank. Alla lediga statliga jobb som annonseras i Arbetsförmedlingens platsbank blir också sökbara i sökmotorn på Jobba statligt.

Extra exponering med banner

Du som är medlem i Arbetsgivarverket kan använda en del av ytan under sökmotorn för att skapa extra exponering genom en så kallad banner. Bannern blir ett komplement till sökmotorn och ett sätt att profilera verksamheten på ett tydligare sätt. Bannern länkar direkt till en annonstext på din organisations egen webbplats.

Det är gratis för dig som är medlem i Arbetsgivarverket att annonsera med en banner under Jobba statligt.

Vill du använda Jobba statligts logga?

Den finns att ladda ner i Verktygslådan. Där finns också mycket annat du kan använda dig av i din marknadsföring som statlig arbetsgivare.

Här kommer bannern att synas: 

Gör så här för att annonsera med banner

1. Skapa en annons - en bildfil med text. Bilden ska vara i jpg- eller png-format och ha måtten 350 x 200 pixlar.

2. Skicka annonsen samt en länk till den fullständiga annonstexten på din webbplats till webb@arbetsgivarverket.se. Tala också om vilket datum annonsen ska tas bort.

Vi publicerar alla banners i den turordning vi tar emot dem. Har du frågor kring annonseringen är du välkommen att vända dig till Arbetsgivarverkets webbredaktion, webb@arbetsgivarverket.se.